Meinardswei 80, MINNERTSGA

Attentie

BEZICHTIGING IS MOGELIJK

Omschrijving

het woonhuis met ondergrond, erf en tuin, plaatselijk bekend 9047 KD Minnertsga, Meinardswei 80.

De hierna volgende, aangehaalde, informatie is afkomstig van derden, overgenomen uit het taxatierapport de dato 7 november 2018:
"Vrijstaand object met 3 slaapkamers aan doorgaande weg.
Begane grond; entree, hal, meterkast, woonkamer met open trapopgang, badkamer met toilet, ligbad, douche en wastafel, open keuken met eenvoudige keuken in hoekopstelling, bijkeuken, berging, kleine tuin/plaats.
Eerste verdieping; overloop, kastruimtes, 3 slaapkamers.
Tweede verdieping; middels vlizotrap te bereiken bergzolder."

Bezichtiging

donderdag 18 april 2019, van 13:30 tot 14:30 uur
dinsdag 7 mei 2019, van 13:30 tot 14:30 uur

Kenmerken

Type registergoed
Vrijstaand
Gebruik
Onbewoond
Soort eigendom
Vol eigendom
Bouwjaar
1900
Oppervlakte wonen
88 m2
Oppervlakte perceel
100 m2
Inhoud
270 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Kadastrale omschrijving
kadastraal bekend gemeente Minnertsga, sectie B nummer 1228, ter grootte van een are (1 a)

Fotogalerij

Informatie

Bijzonderheden
Van de koper wordt verwacht dat hij zelf onderzoek instelt naar de feitelijke en juridische eigenschappen van het verkochte, dan wel dat hij, als hij dit onderzoek achterwege laat of gelaten heeft, hij welbewust de daaraan verbonden risico’s aanvaardt zonder enig voorbehoud of enige aanspraak jegens de Verkoper of de notaris. Om een goed beeld van (de staat van) het registergoed te krijgen wordt u uitdrukkelijk geadviseerd om het registergoed te bezichtigen. Wanneer georganiseerde bezichtiging mogelijk is, zullen de bezichtigingstijdstippen op de veilingsite worden gepubliceerd. Bij interesse kunt u ook contact opnemen met ons kantoor. De koper aanvaardt niet alleen de in de bijzondere voorwaarden vermelde aan het verkochte verbonden erfdienstbaarheden, buurwegen en/of kwalitatieve verplichtingen, maar ook die, welke niet vermeld zouden zijn in de bijzondere veilingvoorwaarden en (achteraf) wel blijken te bestaan. Koper aanvaardt zonder voorbehoud dat de verkoper en de notaris zich bij hun onderzoek naar de hiervoor bedoelde lasten en beperkingen beperken tot hetgeen voorkomt in de laatste titel van aankomst en hetgeen zij feitelijk uit andere bronnen van het verkochte weten met betrekking tot deze lasten en beperkingen. Let op! Het is mogelijk dat gedurende het veilingtraject nadere informatie beschikbaar komt. Houdt u de veilingsite in de gaten voor mogelijke wijziging of aanvulling van de beschikbare informatie. Ontruimen van het registergoed wordt aan de koper overgelaten. De eigenaar zal dit niet doen en zal afstand doen van de inventaris.

Veiling informatie

Type
Executieveiling hypotheek
Status
Gegund
Dossiernummer
44032
Wijze van veilen
Internet-only Live
Veilinglocatie
Internet-only Live (Noordelijk Nederland)
Kantoor
Trip Advocaten & Notarissen
Frank Roelink
Hereweg 93
9721 AA GRONINGEN
T: 050 599 79 99
F: 050 599 79 88
E: veilingen@triplaw.nl

Financieel

Inzetpremie:
1% van de inzetsom (t.l.v. verkoper)
Indicatie veilingkosten:
€ 4.850,00 (per 05‑04‑2019 om 13:17 uur)
Veilinghonorarium en kadastrale kosten inclusief btw (ook voor koper bij onderhandse executie) (per 05‑04‑2019 om 13:16 uur)
waterschapslasten 2019
€ 43,70 per jaar

Veiling

Internet-only Live (Noordelijk Nederland)
Executieveiling hypotheek
Status: Gegund
Dossiernummer: 44032
Wijze van veilen: Internet-only Live

Notaris

Frank Roelink
Hereweg 93
9721 AA GRONINGEN
T: 050 599 79 99
F: 050 599 79 88

Inzetpremie

1% van de inzetsom (t.l.v. verkoper)

Onderhands bod

Tot en met 24 april 2019 24:00 is een onderhands bod mogelijk.

Delen

Kaart

Klik hier om de Google kaart te zien

Delen

Onderhands bod

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Wij wijzen u op de informatie over dit object en de van toepassing zijnde veilingvoorwaarden en (veiling)kosten. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw makelaar.
Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingformulier. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk 24-04-2019 24:00 uur bij de notaris te zijn ingediend.

Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.